logo habella
Slide background
Slide background

De ambitie van HABELLA is om u gelukkig te maken met onze speciale en onderscheidende handgemaakte sieraden en om onze liefde en passie voor mooie dingen met u te delen.

HABELLA heeft oneindige mogelijkheden voor creaties. Het sieraden assortiment qua stijl, trend, materiaal, kleur en ontwerp is erg groot. Door onze tijd voor u te nemen en een relatie met u op te bouwen, kunnen wij u goed adviseren over wat het beste bij u past.

Alle sieraden worden ter plaatse in Den Haag handgemaakt. Wanneer maatwerk wordt gevraagd, kan dit meestal dezelfde dag worden gerealiseerd. Dat is de voor de hand liggende service die wij van nature bieden.

De kettingen, oorbellen en armbanden van HABELLA zijn exclusief, uniek en betaalbaar, met behulp van de beste materialen: edelstenen, aparte ornamenten, zoetwaterparels, kristallen, 18 en 14 karaats goud, gevuld met goud, 925 sterling zilver en verguld.

De expertise en het vakmanschap van HABELLA zorgen ervoor dat elke creatie uniek is en u het gevoel geeft dat deze speciaal voor u is gemaakt.

Maak u zelf gelukkig en gun u zelf vandaag een HABELLA!

PORTFOLIO


port bracelets en 0
port earrings en 0
port necklaces en 0
port other en 0

WEBSHOP


bracelets
earrings
necklaces
other